Pastă de Wasabi bio găleată de 10 kg - ALELOR
Wasabi este o plantă (wasabia japonica) de culoare verde din familia hreanului, care provine din Japonia și este folosită ca condiment (preparată din rădăcina de wasabi). Se spune adesea că este muștarul japonez, deoarece gustul său este extrem de picant.
Wasabi sau hreanul japonez crește spontan doar în Japonia și pe insula Sahalin, de unde provine raritatea sa.
În bucătăria japoneză, este indispensabil pentru a intensifica gustul sushi-ului și sashimi-ului (pește crud). Se găsește sub formă de tub cu pastă gata preparată sau sub formă de pudră la care trebuie adăugată apă pentru a obține celebra pastă verde.
Bogată în vitamina C, potasiu și calciu, este cunoscută și pentru acțiunea sa asupra radicalilor liberi (antioxidant), diabetului sau circulației sanguine. Această preparare culinară cu un gust puternic provine în întregime din agricultura ecologică.
Ingrediente: Hrean* 32%, oțet de mere*, oțet de alcool*, apă, sare de mare, shoyu* (apă, soia*, grâu*, sare de...